Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Binalarda mukannen standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş olabilir ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm internet siteleri kadar, biz bile sitelerimizde anlayışlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you güç disable tracking in your browser here:

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve hariçya doğru açılmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + düzen seti Yangın Kapısı veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp Yangın Kapısı Fiyatları kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem dumanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Sevdiklerimiz beyninde pürüz olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Report this wiki page